Om os

Lad os stå for din næste opgave. Her kan du få et indblik i, hvad vi kan hjælpe dig med på dette område.

Hvem er vi?

Havdrup Pladeindustri er en mindre smede- og pladevirksomhed, som leverer kvalitetsarbejde til kunder over hele landet. Vores målsætning er at være en troværdig partner indenfor servicering af virksomheder, ejendomme og andre kunder med behov for troværdige og fleksible løsninger.

Vi beskæftiger faglærte håndværkere, som alle er med til at gøre en forskel for os og for vore kunder.

Kvalitet er vigtig for os. Ikke kun selve arbejdet, men også at vi har forstået opgaven, og leverer det, vi har aftalt, og som kunden forventer det. Derfor er kommunikationen i forbindelse med arbejdet væsentlig.

Vi er opdelt i en pladebearbejdningsafdeling og en smedeafdeling, som begge tager sig af helt traditionelle opgaver indenfor disse områder. Vi arbejder i jern, rustfrit stål og aluminium og sørger for den ønskede efterbehandling, som vi ikke selv kan stå for. Se et lille udpluk af hvad vi har leveret i billedgalleriet.

Vi producerer dels på vores værksted – se vores udstyr/kapacitet – dels på stedet hos vores kunder.

Vores leveringsbetingelser er generelt ‘ab fabrik’, men ofte efter nærmere aftalte betingelser. Se nogle af vores referencer her.

Fra 1. juli 2014 skal komponenter til bærende konstruktioner i byggeri være CE- mærkede, jf.

EN 1090-1, om udførelse af stål- og aluminiumkonstruktioner. At kravet overholdes er bygherres ansvar.

Hos Havdrup Pladeindustri er vi opmærksomme på dette krav.

De materialer, vi benytter i vores leverancer, opfylder alle CE-kravet. Hos Havdrup Pladeindustri ApS arbejder vi på at blive godkendt som virksomhed, så vi stadig fremover kan leverer stål til byggerier.

Lad os hjælpe dig

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Få et uforpligtende tilbud på din opgave. Kontakt os i dag på telefon (+45) 46 18 60 22 eller email havdrup-pladeindustri@mail.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.